Výcuc 24/5/2010

Verze pro tisk |

Českolipská kriminalita je nejhorší v kraji. Připravuje se modernizace čističky. V Novém Boru se bude dál parkovat zadarmo. Skotu v našem kraji přibývá. Pozemkový fond uznal, že ohledně prodeje pozemků chyboval. Hokejové oslavy na náměstí.

 

Kriminalita v České Lípě je nejhorší v Libereckém kraji. Večer na sídlišti Sever je podle místní občanky stejný jako v Bronxu. Článek je ze serveru sedmicka.cz - zde.

Příští týden má být zahájena modernizace čističky v České Lípě v celkové hodnotě 250 milionů. Investorem akce je Severočeská vodárenská společnost. Zprávu přinesly Finanční noviny. Celý článek zde.

Jablonecký deník informuje, že hrozba placení parkovného na náměstí v Novém Boru je prozatím zažehnána. U zastupitelů rozhodly obavy, aby se auta nepřesunula do vedlejších uliček. Celý článek zde.

V Libereckém kraji jako v jednom z mála krajů v Česku přibývá skotu a to navzdory nízkým výkupním cenám masa a mléka. Celý článek na R1Genus zde.

I v České Lípě se slavil titul hokejových mistrů světa. Zde jsou fotky z Českolipského deníku.

Podle serveru aktuálně.cz pozemkový fond přiznal, že chyboval při prodeji pozemků. Chyba stát vyjde na 16 milionů. Pokuty pro chybující zaměstnance dosáhnou sta tisíc. Celý článek zde.

Nahoru