Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

23/2015

Ne, neopustil jsem svůj „projekt“ Českolipsko outdoor“, ale outdoorové kamery vykazují aspoň v mém případě ještě větší poruchovost, než jiná elektronika. Ani vám všechny anabáze nebudu popisovat, ale protože jsem zase v cizině, aspoň v rámci deníku s předstihem nabízím některé více či méně povedené kousky, na kterých jsem si kamery zkoušel.

Ještě s úplně první kamerou jsem prošel Peklo.

S druhou, kterou mi prodejce poslal po měsíci od reklamace, a která byla jiná, než jsem si pořídil, jsem stihl jeden výlet. (Raději si vypněte zvuk.)

 

 

I druhou kameru jsem reklamoval, a tak jsem si na hrudní popruh přidělal svého starého dobrého flipa. Takto "vyzdoben" jsem vyrazil do skal za Sosnovou.

Nyní dorazila kamera číslo tři. Má jednu funkci, která se mi zalíbila. Nastavíte si na ní interval a ona vám celou cyklovyjížďku či túru pořizuje snímky. Vyzkoušel jsem to ve středu na kole s intervalem 30 sekund. Fotky samozřejmě nevynikají ostrostí, ale zase mi nebudou lidi psát, že se jim dělá špatně, když se na video z kola dívají. A i tak vzniká zajímavý dokument. Tady je první pokus.

Středeční výlet mám i s mapovým podkladem.

A úplně poslední pokus, ze čtvrtka. Kryt je určen asi opravdu jen do vody :).