Dnes je 27. 09. 2024
svátek má Jonáš

Funkce byly obsazeny podle koaliční dohody

Archiv

Pro volební období 2006-2010 byly zřízeny následující komise, jedná se o komisi pro oblast kultury, komisi sociální a bytovou, komisi pro mládež, komisi prevence kriminality, komisi pro pronájem nebytových prostor, komisi pro životní prostředí, komisi škodní a likvidační, komisi pro rozvoj města a regeneraci městské památkové zóny a komisi cestovního ruchu. Zároveň stanovila počet jejich členů na 9 osob včetně předsedy.


Předsedkyní komise pro oblast kultury se stala paní Libuše Horáková, předsedkyní komise sociální a bytové Bc. Eva Stehlíková, předsedkyní komise pro mládež Bc. Jana Kosťunová, předsedkyní komise prevence kriminality Mgr. Michaela Hostinská, předsedou komise pro pronájem nebytových prostor Jan Stejskal, předsedou komise pro životní prostředí Ing. Petr Máška, předsedou komise škodní a likvidační Oldřich Panc, předsedkyní komise pro rozvoj města a regeneraci městské památkové zóny Mgr. Jana Hlináková a předsedou komise pro cestovní ruch Petr Slavík.


Co se týče politického zastoupení v jednolitých komisích rady města, dle koaličního ujednání tak ODS náleží 4 místa, ČSSD 2 místa, SOS pro Českou Lípu náleží 1 místo a SNK-ED náleží rovněž 1 místo. Devátý člen byl poté doplněn dle zaslaných návrhů z politických stran SZ nebo KSČM, návrhy nepodala Unie pro sport a zdraví.


V souladu s ustanovením zákona o obcích zřídilo zastupitelstvo města Česká Lípa rovněž své výbory.


Pro volební období 2006-2010 byl zřízen výbor pro sport, výbor pro výchovu a vzdělávání  a výbor pro prodej nemovitostí. Zároveň zastupitelstvo stanovilo počet jejich členů na 9 osob včetně předsedy. Předseda je pak vždy člen zastupitelstva obce. Předsedou výboru pro sport se stal Zdeněk Novák, předsedkyní výboru pro výchovu a vzdělávání Bc. Eva Stehlíková  a pro prodej nemovitostí Vladimír Jonáš. 


Co se týče politického zastoupení v jednolitých výborech zastupitelstva města, dle koaličního ujednání tak ODS náleží 4 místa, ČSSD 2 místa, SOS pro Českou Lípu náleží 1 místo              a SNK-ED náleží rovněž 1 místo. Devátý člen byl poté doplněn dle návrhů z politických stran SZ, dále KSČM a ze strany Unie pro sport a zdraví.